eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Hazardovi hrozí předčasný konec sezony, jeho smůlu nenechal bez povšimnutí ani Zidane a potvrdil možný návrat Ronalda

Autor:
Datum: 17. 3. 2021

Real Madrid potvrdil, že Eden Hazard utrpěl svalové zranění, což ho podle aktuálních zpráv může vyřadit ze hry na 4 až 6 týdnů. Belgický křídelník o víkendu nastoupil do prvního ostrého zápasu od ledna. Odehrál pouhých 15 minut v zápase proti Elche. 

„Něco se s ním děje. Nikdy předtím nebyl zraněný a teď je to pro něj nová situace. Nechápu to, neumím si to vysvětlit. Všichni mu chceme pomoct. Doufám, že bude brzy s námi,“ citoval deník Marca slova trenéra Bílého baletu.

V sedmi sezonách za Chelsea Hazard vynechal 198 dní kvůli zranění. Za sezonu a půl v Realu Madrid vynechal kvůli zranění už 362 dní.

Naopak se začalo ještě více mluvit o návratu hvězdného Cristiana Ronalda. „Je pravda, že minulost patří do muzea, ale fotbal má naštěstí paměť, stejně jako ji mám já,“ nedávno zveřejnil Portugalec na svém Twitteru.

„Jeho návrat je možný. Známe Cristiana a víme, co všechno pro Real Madrid udělal. Momentálně je však hráčem Juventusu a musíme to respektovat,“ uvedl francouzský kouč, jehož slova citoval web sport.aktuality.sk.

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace