eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

2x GIF: Rozhodčí nepískli dvě jasné penalty! Poškodili Mexiko i Kostariku

Autor:
Datum: 30. 6. 2014

Rozhodčí včera během dvou osmifinálových duelů na MS 2014 neodpískali dvě poměrně jasné penalty, zato po zákroku na Robbena se překvapivě pokutový kop zahrával. Křivdu cítí především Mexičané, kteří nakonec do čtvrtfinále nepostoupili.

Holandský stoper Ron Vlaar ve vápně za bezbrankového stavu ve 20. minutě hrál vysokou nohou a po zákroku na Hectora Herreru se zřejmě měla kopat penalta! Jenomže Portugalec Proenca zůstal klidný a ukázal pouze na rohový praporek.

I přesto, že Mexičané zásluhou dos Santose vedli 1:0, v samotném závěru Nizozemci průběh zápasu otočili. Rozhodnutí přišlo ze značky pokutového kopu po velmi sporném zákroku!

Poškozeni byli rovněž hráči Kostariky. Bryan Ruiz v 52. minutě otevřel skóre zápasu a hned pár chvil nato mohli vedení ještě navýšit. Po centru z pravé strany zahrál v šestnáctce rukou Torosidis, stoprocentní penalta se ale nakonec nekopala.

Přesto mohli Kostaričané slavit, po penaltovém rozstřelu postoupili poprvé v historii do čtvrtfinále na mistrovství světa!

Pro zobrazení GIFů přejděte na další stranu!

Stránky: 1 2 3

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace