eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Barcelona dluží klubům 115 milionů eur. Přesto už pokukuje po zimních posilách

Autor:
Datum: 5. 10. 2021

Barcelona věří, že by mohla v zimním přestupovém období zlanařit k příchodu útočníka Manchesteru City Raheema Sterlinga. V hledáčku má být také Dani Olmo z Lipska. Díky sníženým výdajům katalánského klubu po odchodu Messiho a dalších fotbalistů by prý v zimě zadlužený klub mohl mít dostatek financí na Sterlingův příchod.

Právě posila do ofenzivy by se klubu z Camp Nou hodila. Po odchodu Messiho a Antoine Griezmanna a zraněních Dembeleho, Fatiho, Braithwaita a Sergieho Aguera je jediným klasickým útočníkem Holanďan Memphis Depay.

Sterling byl na seznamu možných posil už v letním přestupovém období a zájem o něj tedy bude z klubu, který má údajně dlužit ostatním klubům za přestupy fotbalistů až 115 milionů eur, i v zimě.

Anglický reprezentant pomohl v loňské sezóně Albionu třemi góly do finále EURO 2020 a deseti brankami pomohl City i k titulu v Premier League. Po příchodu Jacka Grealishe do City se mu však nepodařilo probojovat zpět do sestavy kouče Guardioly.

V hledáčku Barcelony pro zimu je prý také španělská hvězda RB Lipsko Dani Olmo. Ten začal svou kariéru právě v Barceloně, respektive v její slavné akademii La Masia, kterou opustil v 16 letech, kdy se připojil k chorvatskému Dinamu Záhřeb. Z něj po šesti letech odešel do Bundesligy.

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace