eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Messi už se měl v Manchesteru dohodnout. Na Etihad Stadium má být nejlépe placeným hráčem na světě

Autor:
Datum: 19. 5. 2021

Lionel Messi se brzy stane volným hráčem. Dost možná jej o víkendu čeká poslední zápas za Barcelonu, kde mu v létě končí smlouva. Zcela jistě se ale nerozloučí s mistrovským titulem, v poslední hrací den si to totiž mezi sebou na dálku rozdají kluby z Madridu.

Barcelona se ze závodu o titul vyřadila o víkendu, kdy ztratila body. Titul tak zůstane v Madridu. Real jej obhájí ale jen za předpokladu, že v příštím kole zvítězí a zároveň prohraje jeho městský rival Atletico. Colchoneros tak mohou slavit v případě, že svůj zápas zvládnou a nebo že klopýtne Real. Messi tak v lize druhý rok v řadě odejde z ročníku La Ligy s prázdnou, letos ale jeho Barcelona vyhrála alespoň Copa del Rey.

Argentinec chtěl klub opustit už loni, katalánský velkoklub jej ale odmítl pustit. Letos si ovšem Messi může sám určit, s kým smlouvu podepíše, v létě totiž bude volným hráčem. Barca doufá, že smlouvu ještě prodlouží, což by vzhledem k prezidentským volbám v klubu mohla být reálná varianta, nejpravděpodobnější je ale Messiho odchod tam, kam se předpokládalo, že odejde už loni.

Loni se spekulovalo o jeho odchodu do Paříže či do Interu Milán, nejvážnější zájemce byl ale Manchester City. A to platí i letos. A podle všeho Messi s týmem, který trénuje Pep Guardiola, podepíše. Má jen jedinou podmínkou – chce být i nadále nejlépe placeným hráčem na světě.

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace