eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Největší hrozba pro brankáře LaLigy? Stále Messi a navíc o parník…

Autor:
Datum: 15. 1. 2021

Současné střelecké tabulce Primera División vládne barcelonský rek Lionel Messi (11) před Gerardem Morenem z Villarrealu (10), Iago Aspasem z Celty (9) a Luisem Suárezem z Atlétika (9), s tím, že relativně na dostřel jsou také Karim Benzema z Realu (8) a Youssef En-Nesyri ze Sevilly (8).

Ve střelách na branku jednoznačně kraluje třiatřicetiletý Argentinec z katalánského Camp Nou.

V sezoně naskočil již do sedmnácti utkání a během 1459 herního času ohrozil zařízení soupeřů hned jednapadesátkrát, z čehož jde respekt.

U renomovaného gólového specialisty s deseti španělskými tituly by však někdo mohl poukázat na slabší produktivitu – 40 zbylých pokusů vyslaných na svatyně soupeřů úspěchem neskončilo a v minulosti míval čtyřnásobný šampion Ligy mistrů o něco lepší čísla.

Další muži pořadí – konkrétně Gerard Moreno a Karin Benzema – mají téměř dvakrát méně (26) a je zřejmé, že největší hvězdu celé soutěže jen tak nepředběhnou. e špičce aktivity se pohybují také Antoine Griezmann (23), Iago Aspas (22) a Nolito (22).

Jediný, kdo se ještě dostal přes dvacet střel na branku, je třiadvacetiletý forvard ve službách Realu Sociedad San Sebastian Mikel Oyarzabal, jenž na to potřeboval 14 startů a 927 odehraných minut.

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace