eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Rozhodnutí, které změnilo Messimu kariéru, má na starosti Ronaldinho a bývalý prezident

Autor:
Datum: 27. 1. 2021

Ronaldinho byl v katalánském klubu skvělým učitelem pro Lionela Messiho. Brazilský kouzelník rozvíjel šestinásobného držitele Zlatého míče už v raném věku a nynější kapitán Barcelony se toho naučil opravdu hodně.

Barcelona měla možnost koupit před lety i Cristiana Ronalda. Situaci přiblížil tehdejší prezident Blaugranas Joan Laporta v rozhovoru na Twitterovém účtu Iniestazo. „Chystali jsme se podepsat Ronaldinha a Rafu Marqueze. Lidé z Marquezova okolí nám navrhli, abychom koupili i Cristiana Ronalda. V té době hrál za Sporting Lisabon,“ uvedl Laporta.

„Jeden z agentů řekl, že mají hráče, kterého by prodali do Manchesteru United za 19 milionů eur, ale nám by ho prodali za 17 milionů,“ konstatoval.

Nakonec rozhodla přítomnost Ronaldinha. „V té době jsme už investovali do Ronaldinha. Navíc Cristiano hrál víc v křídelních prostorech než ve středu pole. Kraje jsme měli dobře pokryté, takže jsme ho odmítli a nelitujeme toho,“ dodal někdejší prezident Barcelony.

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace