eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Dvě mouchy jednou ranou. V Turíně chtějí vyřešit otázku nového kouče i setrvání Ronalda

Autor:
Datum: 10. 5. 2021

Stará dáma bude chtít na tuto sezónu co nejdříve zapomenout. Dlouholetou nadvládu odevzdala Interu Milán vcelku dobrovolně a trenér Andrea Pirlo v Turíně příliš nefunguje. Elitní čtyřku již Juventus zřejmě udrží, takže o účast v dalším ročníku Ligy mistrů bát nemusí, ale léto si vyžádá celou řadu radikálních změn.

Již delší dobu se na Apeninském poloostrově hovoří o konci Pirla. Adeptů na jeho místo se v posledních týdnech objevilo hned několik, ale deník Tuttosport přišel v pátek s informací, že Juventus zkusí oslovit aktuálního kouče Bílého baletu.

Stará dáma by ráda ulovila Zidana, který ještě v roli hráče strávil v tomto klubu čtyři roky, než pak v roce 2000 zamířil na San Bernabéu v rámci revoluce Galacticos. Po vyřazení Realu Madrid v semifinále Ligy mistrů se francouzský lodivod nevyjádřil na otázku setrvání ve španělské metropoli.

Podle Tuttosportu je prezident Juve Andrea Agnelli připraven použít všech prostředků, aby Zidaneho do týmu přivedl. V této snaze vidí i rozhřešení otázky setrvání Cristiana Ronalada, jehož jméno je skloňováno s letním odchodem.

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace