eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Web na kterém si vytvoříte vlastní fotoručník nebo fotoosušku

Autor:
Datum: 17. 4. 2015

Čas od času se většina z nás dostane do situace, kdy přemýšlí, jak zvěčnit výjimečný okamžik zachycený objektivem svého fotoaparátu nebo telefonu. Díky web stránkám www.frotedarek.cz je možné vlastní snímky vytisknout na zvolený formát ručníku nebo osušky. Celý proces je jednoduchý a rychlý. Umožňuje vkládat a upravovat fotografie, doplňovat je texty a kontrolovat hotový výsledek. To vše v reálném čase pro libovolný počet zadaných kusů. Do 14 dnů pak zákazník obdrží objednaný dárek „nesmazatelné“ hodnoty.

Stránky jsou určeny každému bez rozdílu – šetří za přirážky zprostředkovatelů nebo kamenných obchodů. Provozovatel webu společnost Kapatex je zároveň výrobcem speciálního froté určeného pro tisk i firmou, která tento materiál potiskuje. V pražském sídle společnosti probíhá tisk i kompletace objednávek.

Web stránky frotedarek.cz se speciálně zaměřují na potisk celé plochy nebo speciálně připraveného proužku (bordury) ve spodní části ručníku nebo osušky. V případě potisku bordury si zákazník může vybrat z deseti barev froté do kterých vkládá svoji grafiku.

5 důvodů, proč objednat frotedarek.cz

za výrobek odpovídá a ručí spolehlivá firma s tradicí

Určitě se Vám již stalo, že objednávka probíhala bez problému do doby zaplacení nebo dodání zboží. A pak přišlo studené probuzení – zboží nedorazilo, dorazilo jiné, ve špatné kvalitě nebo bez dokladů. Nic z toho se Vám v Kapatex-u nestane.

výrobu pro vás zajišťují zkušení pracovníci, kteří u práce přemýšlí

Chyby dělá každý. Proto je předpokládáme u svých zákazníků, kterým se snažíme pomoci s výrobou co nejlepšího dárku.

se zástupci firmy Kapatex se domluvíte a to i v neočekávaných situacích

Někdy se věci nedaří, notebook se hroutí, grafika nelze uložit, platba nedorazila, kurýr zabloutil… Vždy se máte na koho obrátit!

jedná se o dva roky testovanou technologii přenosu obrazu na textilní povrch

Nenabízíme horkou novinku o kterou se spálíte. Máte příležitost si vyrobit dárek podle vlastních představ, který vydrží mnoho let používání a dělání radosti.

v Kapatex-u se pracuje s úsměvem

Pro vaše čtenáře  je vytvořen slevový kód DZOR10 na slevu 10%, kód  na osušky a ručníky Image, je platný do 10.5.2015.

-redakce-

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace