eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Hvězda bez návyků primadony! A půjde Messi do vězení? To vše v HATTRICKU

Autor:
Datum: 8. 6. 2015

– ME hráčů do 21 let – velká příloha k evropskému šampionátu jednadvacítek v České republice. Představení a soupisky všech osmi účastníků turnaje, historie ME do 21 let i tipy HATTRICKU… Jak to vidí trenér a manažer? Na jakých stadionech se bude hrát?

– IDOL: HODNÝ CHLAPEC S DOBRÝMI GENY! Útočník Barcelony NEYMAR je velmi „cool“, samý smích a nemá žádné primadonské návyky. Občas si sice na hřišti zasimuluje, ale na extrémy už si dává pozor…

– 6 PLAKÁTŮ DLE PŘÁNÍ ČTENÁŘŮ – světové hvězdy LUIS SUAREZ v dresu FC BARCELONA, THOMAS MÜLLER z Bayernu a TONI KROOS z Realu Madrid. Nechybí ani česko-slovenští zástupci PETR ČECH z Chelsea, TOMÁŠ NECID ze Zwolle a JURAJ KUCKA z Janova.

INTERVIEW: Získal mistrovský titul a navíc i domácí pohár, a to se dvěma různými týmy! Útočník Slovanu Liberec MAREK BAKOŠ vyměnil boj o titul během sezóny za boj o záchranu, ale stejně bude i v příští sezóně bojovat o Evropskou ligu: „Koho by napadlo, že se sezóna nakonec takhle vyvine?“

PŘÍBĚH: GUARDIOLA PORAŽENÝ BARCOU! Proč Němci Pepovi často nerozumí? Nechce po sobě a po svých svěřencích často víc, než je vůbec reálné a možné?… Němečtí novináři čekají na tribuně na Guardiolovu chybu jako supi!

KOMIKS HATTRICKU! Nejslavnější obrat v dějinách Ligy mistrů! Co se dělo během zápasu v hlavě Sira Alexe Fergusona? A jakého dvojníka má aktuálně nejlepší fotbalista světa Cristiano Ronaldo?

– V obnovené rubrice APERITIV také najdete mj. pikantní karetní mariáš nebo nejpeprnější hlášky kontroverzního Švéda Zlatana Ibrahimoviče… A rytíře Prohroslava Pokorného bojujícího za slávu Sparty!

ROZHOVOR: Specifická dvojice v Příbrami! JAROSLAVA STARKU a PETRA VĚTROVSKÉHO dělí téměř třicet let, přesto vedou středočeský klub vstříc úspěchům. Poznali se náhodou v autosalonu Kia.

KAUZA: PŮJDE MESSI DO VĚZENÍ! Malý, velký Argentinec by mohl jít sedět až na šest let za daňové úniky. Hvězda Barcelony LIONEL MESSI však může být relativně v klidu. „Pokud se jmenuješ Messi a máš peníze, nikdy se do vězení nedostaneš,“ vědí ve Španělsku.

HVĚZDY V ÚSTRANÍ: Útočník MIROSLAV SLEPIČKA by si ještě rád zahrál v první lize, ale sám tomu už moc velké šance nedává. „Už nejsem nejmladší. Otázka je, jestli se ta možnost vůbec naskytně,“ přiznává současná opora třetiligového Písku. Přitom Slepička patřil nedávno k nejlepším střelcům v prvním ročníku indické Super League!

– DO KARTOTÉKY si přidáte italského záložníka Daniele De Rossiho, dlouholetou oporu AS Řím i reprezentace, coby LEGENDU a perspektivního obránce z Bayernu Mnichov Juana Bernata, talentovaného Španěla, jenž má před sebou zářnou budoucnost, coby TALENT.

TOP 10: Hvězdy pod Jižním křížem! TOP 10 NEJZÁŘIVĚJŠÍCH HVĚZD NA COPA AMERICA 2015. Kdo patří mezi desítku vyvolených? A jaká země v ní má největší hráčské zastoupení?

ČESKÉ TOP 5: Viktoria Plzeň získala v této sezóně další ligový titul, už třetí během posledních pěti let. Jaké jsou nejlepší ligové kluby v Synot lize podle zisku titulů? Jaká příčka patří právě Viktorii?

– HATTRICK, to je nekompromisní nálož fotbalového čtení! Proměňte svou šanci za pouhých 79 korun! HATTRICK vás nenechá v ofsajdu! V prodeji již od čtvrtka 11. června 2015!

Titul_cervenec

Český HATTRICK pro fanoušky!

Pokud si jej chcete předplatit na celý rok, stojí to jen 690 korun! Ušetříte ročně 100 Kč. A pozor: Prvních nových 50 předplatitelů magazínu HATTRICK získá dárek, knihu „Se lvíčkem na hrudi“ od Pavla Kováře z vydavatelství XYZ.

Více na fotbal.hattrick.cz a www.predplatne.cz

-red-

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace