eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Winmasters rozdává ceny v hodnotě 135 000 Kč!

Autor:
Datum: 21. 5. 2015

Sázková kancelář winmasters přestavuje novou sázkovou soutěž, ve které rozdá věcné ceny v celkové hodnotě 135 000 Kč!

Soutěže se zúčastníte tak, že uzavřete nejméně jeden předzápasový tiket s minimálním vkladem 140 Kč, který bude obsahovat alespoň dva zápasy s minimálním celkovým kurzem 2.30. Za každou sázku splňující tyto podmínky získáte jednu vstupenku do slosování o ceny. Pokud například uzavřete dva násobné tikety (140 Kč + 140 Kč), zúčastníte se slosování dvakrát. Sázková soutěž bude probíhat až do konce letošního ročníku Ligy mistrů (6.6.), takže máte opravdu dostatek času vybrat ty správné zápasy.

V závěrečném slosování winmasters rozdá 10 cen v celkové hodnotě 135 000 Kč:

* 1x 27 000 Kč

* 4x iPhone 6

* 5x Samsung Galaxy Tab 4

Uzavírání kombinovaných sázek, které splní celkový kurz je navíc na winmasters snadnější než kdekoliv jinde, protože tato sázková kancelář si zakládá na tom, že nabízí nejvyšší kurzy na velké favority všech utkání.

Pokud ještě nemáte na winmasters svůj účet, zaregistrujte si ho zde. Zadejte při registraci bonusový bonusový kód: BONUS500CZ a získejte 100% uvítací bonus až do výše 500 Kč. Bonus sice nepatří mezi nejvyšší na trhu, ale je zákazníkům na účet připisován okamžitě a také jeho podmínky na protočení jsou příznivé. K provedení vkladů nabízí winmasters všechny obvyklé platební metody jako je kreditní karta, bankovní převod, elektronické peněženky nebo předplacená karta paysafecard. winmasters navíc také nabízí vklady prostřednictvím mobilního telefonu přes operátory T-mobile a O2. Více informací o sázkové kanceláři winmasters si můžete přečíst zde!

-redakce-

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace