eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Pogba střílí jako Stinger! Co Sparta a Křetínský? To vše v novém HATTRICKU

Autor:
Datum: 7. 7. 2015

– Kronika ME hráčů do 21 let 2015 – velká příloha k evropskému šampionátu jednadvacítek v České republice. Jak probíhalo ME den po dni, postřehy experta, profily hvězd, statistiky i historie ME do 21 let … Jak to viděl trenér Dovalil?

– IDOL: NEJDRAŽŠÍ HVĚZDA BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI! Záložník Juventusu Turín PAUL POGBA střílí na bránu jako Stinger a v soubojích pálí jako Pitralon. Pro tohoto Francouze rozhodně není finále Ligy mistrů stropem…

– 6 PLAKÁTŮ DLE PŘÁNÍ ČTENÁŘŮ – světové hvězdy EDEN HAZARD v dresu Chelsea, MARIO GÖTZE z Bayernu, MARC-ANDRÉ TER STEGEN z FC Barcelona a HARRY KANE z Tottenhamu. Nechybí ani česko-slovenští zástupci VÁCLAV KADLEC v dresu Sparty a VLADIMÍR WEISS v národním týmu.

VÝZVA HATTRICKU: Go, Czechia, go! Zvolme jednoslovný název namísto dvouslovného. Tuto skutečnost kritizoval i prezident Miloš Zeman. Magazín HATTRICK oslovil přední české politiky i sportovní činovníky!

PŘÍBĚH: SPOJENÍ VELKÉHO TALENTU A DOBRÉHO DĚDY DÁVÁ DOHROMADY BUNDESLIGU! Reprezentant Pavel Kadeřábek se stal bekem z nouze, ale na tomto postu to dotáhl na nejlepšího hráče celé Synot ligy… Snad zvolil odchod do zahraničí ve správný čas!

KOMIKS HATTRICKU! Chobotnice jasnovidka! Jak se Paul stala fenoménem MS v roce 2010? A kdo nakonec na rozdíl od Křetínského neurazil Damkovou a ukázal se i s „kabelou“?

– V obnovené rubrice APERITIV také najdete mj. pikantní karetní mariáš nebo velké vlasové přeměny Waynea Rooneyho… Společnost STES přechází od fotbalu ke golfu?

TÉMA: NEJLEPŠÍ ÚTOČNÉ TROJICE SVĚTA! V současné době vládne trio LIONEL MESSI, LUIS SUAREZ a NEYMAR z Barcelony, ale to rozhodně není jediný útok, který nadchl svět. Kdo v minulosti také zářil?

ANALÝZA: SPARTA A KŘETÍNSKÝ? Za jeho vedení se smrskl počet získaných titulů Letenských na polovinu. Kdo do Sparty vodí posily? „Sparta má na klíčových místech lidi, u kterých postrádám vrozený vztah k fotbalu,“ kritizuje Luhový.

HVĚZDY V ÚSTRANÍ: Brankář RADEK SŇOZÍK na podzim vstoupí mezi čtyřicátníky a první liga už je v jeho případě zřejmě pasé. „Více méně jsme domluveni i na další sezónu,“přiznává současná jednička Štěchovic. Otázka trénování? To není zrovna Sňozíkův šálek kávy!

– DO KARTOTÉKY si přidáte amerického brankáře Tima Howarda, dlouholetého železného muže Premier League, coby LEGENDU a perspektivního útočníka Bayeru Leverkusen Juliana Brandta, talentovaného Němce, jenž má před sebou zářnou budoucnost, coby TALENT.

TOP 10: Americký sen! TOP 10 NEJZÁŘIVĚJŠÍCH HVĚZD V AMERICKÉ MLS. Kdo patří mezi desítku vyvolených? Jaké týmy sází nejvíce na hvězdné fotbalisty, kteří předtím zazářili v Evropě?

ČESKÉ TOP 5: Viktoria Plzeň získala v právě skončené sezóně další ligový titul, vládli i její fanoušci na stadionu. Kde chodilo na Synot ligu nejvíce diváků? Které týmy vládnou v rámci historické průměrné návštěvnosti?

– HATTRICK, to je nekompromisní nálož fotbalového čtení! Proměňte svou šanci za pouhých 79 korun! HATTRICK vás nenechá v ofsajdu! V prodeji již od čtvrtka 9. července 2015!

titul_srpen

Český HATTRICK pro fanoušky!

Pokud si jej chcete předplatit na celý rok, stojí to jen 690 korun! Ušetříte ročně 100 Kč. A pozor: Prvních nových 50 předplatitelů magazínu HATTRICK získá dárek, biografickou knihu „Wayne Rooney – bůh i ďábel“ z vydavatelství Kosmas.

Více na fotbal.hattrick.cz a www.predplatne.cz

-red-

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace