eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Pogba byl po prodělaném Covidu-19 nesvůj více než čtvrt roku: Konečně jsem našel svůj rytmus

Autor:
Datum: 8. 12. 2020

Mistr světa z roku 2018 Paul Pogba (27) si v posledním kole Premier League proti West Hamu united připsal první gólovou trefu sezony 2020/2021. Bývalý záložník Juventusu, který v září skóroval také v Ligovém poháru proti Brightonu, se po úspěšném utkání přiznal, že to v posledních týdnech a měsících z jeho strany nebylo úplně ono.

Francouz totiž prodělal v srpnu Covid-19 a od té doby se necítil stoprocentně v pořádku a měl problémy s fyzickou kondicí.

Kompletních devadesát minut proti Součkovi, Coufalovi a spol. ostatně absolvoval teprve potřetí v celém ročníku…

“Moc rychle se na hřišti unavíte a skutečně rychle se zadýcháte. Když jsem v této sezoně naskočil úplně poprvé, vůbec jsem nemohl dýchat,” přiznal sportem.cz citovaný svěřenec norského manažera Ole Gunnar Solskjaera.

V prosinci už je však jinde. “Teď už to bylo lepší a byl to velký rozdíl. S West Hamem už jsem se cítil mnohem lépe. Konečně jsem našel svůj rytmus a s balonem jsem se cítil dobře,” uzavřel dlouholetý člen kádru Rudých ďáblů z divadla snů na Old Trafford, jehož chlebodárce je nyní v tabulce na průběžné šesté pozici.

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace