eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Jak vypadá svoboda ve fotbale a kdo v něm má nejvyšší IQ? To vše v HATTRICKU

Autor:
Datum: 9. 12. 2014

FOTBALOVÝCH 25 LET SVOBODY – velká příloha k pětadvacetiletému výročí od Sametové revoluce v roce 1989. Co všechno se v československém, potažmo českém fotbale událo? Medailová umístění na mistrovství Evropy, ale i role fotbalistů v listopadu 89, Ivánkova aféra nebo horké úplatkářské léto 1995.

Nenasytný argentinský trpaslík stoupá výš, výš a výš. SERGIO LEONEL AGÜERO DEL CASTILLO patří k nejlepším útočníkům na světě, je příbuzný s Maradonou, kamarád s Messim, oblíbený mezi fanoušky, ale ani to mu nestačí. Slibuje další velké věci, navíc nemluví do větru…

MAXIPLAKÁTY – český reprezentační záložník LUKÁŠ VÁCHA v dresu pražské Sparty a hvězdný Portugalec CRISTIANO RONALDO z Realu Madrid, poslední držitel Zlatého míče FIFA.

PŘÍBĚH: Vymetal diskotéky, holdoval alkoholu, hrál automaty… Velký útočný talent JAKUB ŘEZNÍČEK se vloni vrátil do Příbrami a začal prakticky od začátku. Momentálně v Synot lize střílí gól za gólem, ale stále si v souvislosti s jeho jménem lidé pamatují spíše jeho přehmaty.

REAL TOP PRAHA: Tým, který se snaží pomoci, kde se dá! Mezi tyto pomocníky se řadí i PETR VONDRÁČEK. Herec i muzikant o sobě tvrdí, že patří spíše k horšímu průměru a nemá fyzičku. I proto hraje v útoku. Ale s míčem si rozumí.

FOTO MĚSÍCE? Není Nedvěd jako Nedvěd! Ovšem když zapózoval neznámější český fotbalista posledních let Pavel Nedvěd vedle své voskové figuríny v muzeu v Celetné ulici v Praze, byli od sebe takřka k nerozeznání. A které slavné osobě je podobný záložník Bayernu Mnichov Xabi Alonso? To byste neuhodli…

– V obnovené rubrice APERITIV najdete mj. kdo patří mezi deset nejrychlejších fotbalistů na světě. Čísla nelžou. A kdo se aktuálně drží mezi třemi nejlepšími stopery na světě?

OSOBNOST: Markéta Haindlová je předsedkyní České asociace fotbalových hráčů (ČAFH), ale v českých podmínkách je to daleko těžší funkce než jinde ve světě. „S Peltou se prakticky nestýkám,“ přiznává, i když by tomu mělo být opačně. To jenom potvrzuje, že spolupráce mezi ČAFH a FA ČR není rozhodně ideální…

KAUZA: Podivné vyúčtování EURO 2012! Mistrovství Evropy se naposledy odehrálo hned za českými hranicemi v Polsku, FA ČR vybudovalo přímo v dějišti turnaje ve Wroclawi Český dům, ale třeba jeho financování už tak atraktivní nebylo. Navíc to nebyl první turnaj, kdy bylo vyúčtování české účasti více než tajemné…

TÉMA HATTRICKU: NEJINTELIGENTNĚJŠÍ MUŽI ČESKÉHO FOTBALU! Kdo dostal od HATTRICKU pomyslného Zlatého slavíka? Kdo je největší inteligent mezi českými fotbalisty? Kdo má největšího ducha mezi trenéry? Kdo má největší IQ mezi funkcionáři?

– DO KARTOTÉKY si přidáte bývalého italského reprezentanta Antonia Di Nataleho, který dokázal nastřílet už 200 branek v Serii A, coby LEGENDU a mladíka z Arsenalu Alexe Oxladea-Chamberlaina, talentovaného Angličana, jenž už od teenagerovských let stabilně hraje Premier League, coby TALENT.

TOP 10: NEJZAJÍMAVĚJŠÍ PŘÍBĚHY FA CUPU. V Anglii rok co rok bojují fotbalové týmy o nejstarší trofej na světě, která je charakteristická svou pokličkou. Co všechno se pod ní drží za příběhy? Černá kočka pro štěstí, neukradená vzducholoď

ANALÝZA: Český národní tým vstoupil do kvalifikace o EURO 2016 tou správnou nohou. Od trenéra Pavla Vrby se od začátku čekaly velké věci a on nakonec svou úlohu zvládl. I když to bylo OD SKEPSE K EUFORII. Jaký byl první rok bývalého lodivoda Plzně na reprezentační lavičce?

– HATTRICK, to je nekompromisní nálož fotbalového čtení! Proměňte svou šanci za pouhých 79 korun! HATTRICK vás nenechá v ofsajdu! V prodeji již od čtvrtka 11. prosince 2014!

Český HATTRICK pro fanoušky!

Pokud si jej chcete předplatit na celý rok, stojí to jen 690 korun! Ušetříte ročně 100 Kč. A pozor: Prvních nových 50 předplatitelů magazínu HATTRICK získá dárek, autobiografickou knihu „MESSI“ od Leonarda Faccia z vydavatelství XYZ.

Více na fotbal.hattrick.cz a www.predplatne.cz

-redakce-

all mixed up stripes
snooki weight loss How to Dress Like Coco Chanel

that it does match his armor
snooki weight lossCheryl Cole Angelina Out Victoria Beckham is World’s Most Glamorous Celebrity
how to lose weight fast

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace