eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Jermaine Jones se trefil famózně! A Portugalsko opět nevyhrálo

Autor:
Datum: 23. 6. 2014

Mistrovství světa v Brazílii je opravdu vysoce zajímavé a svědčí o tom i vysoká atraktivita zápasů plná kvalitních branek a zajimavých situací.

Už jsme viděli mnoho a to nejsme ani v půli. Viděli jsme vyřazení Anglie či obhájců trofeje Španělska. Nyní se nad další evropskou fotbalovou velmocí Portugalskem sbíhaly opravdu těžké bouřkové mraky, půl minutu před absolutním koncem zápasu krásně našel centrem Ronaldo Varelu a bylo po nádherném snu USA o jistém postupu ve skupině

Nic na plat, i gól už v páté minutě z produkce Naniho nestačil na perfektní USA. Krasojízdu započal Jermaine Jones, který se nebál vypálit rybník Portugalsku dalekou pumelicí. A trefil se opravdu krásně.

Konec Portugalska plánovala dokončit legenda Clint Dempsey. I se zlomeným nosem zvládl přijmout břichem nádherný centr a uklidit míč za brankáře Beta.

Postupová matematika je momentálně složitější. USA nemá ještě jistý postup. S Německem musí uhrát velmi dobrý výsledek. Pokud prohraje a Ghana nad Portugalskem selže, bude rozhodovat skóre.

-Karel Dostál-

foto: cnn.com

„Máte rádi Fotbal? Fortuna rozdává během MS 1 000 000 Kč, pro nováčky 200 Kč na ruku.“

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace