eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Právě v prodeji: NOVÝ HATTRICK!

Autor:
Datum: 13. 12. 2013
  • 100 stran za nezměněnou cenu! 
  • Životní příběh jedné z největších hvězd Bayernu Mnichov ARJENA ROBBENA (nyní zraněného a na šest týdnů nešťastně mimo hru), který mívá vrtochy malého dítěte.
  • KAUZA/DE LUXE aneb PROČ ROZHODČÍ ŠKODÍ GAMBRINUS LIZE? Zevrubná exkluzivní analýza opakovaných podzimních skandálů a přehmatů mužů s píšťalkou, kterým velí dáma v zádech s jedním ze dvou nejvlivnějších mužů českého fotbalu. HATTRICK odhaluje, že nejčastěji jsou nasazováni sudí z Plzeňského kraje! Hned tři! Proč?
  • Maxiplakáty – VÁCLAV KADLEC a MESUT ÖZIL v nových dresech Eintrachtu Frankfurt, resp. londýnského Arsenalu.
  • Za jakých okolností přestupoval VÁCLAV KADLEC z Bohemians 1905 do Sparty a pak z Letné do Frankfurtu? Dozvíte se v původním INTERVIEW.
  • „Já že dopoval na MS 2006 v Německu!? To je naprostý nesmysl a volovina,“ říká v nezvykle otevřeném ROZHOVORU ze zahraničí francouzská legenda ZINEDINE ZIDANE.
  • V TOP 10 nejbláznivějších fotbalových účesů zvítězil Brazilec Vagner Love. A kteří „exoti“ se ještě vešli do naší silvestrovské bláznivé desítky?
  • Proč ZDENĚK GRYGERA skončil s vrcholovým fotbalem a dal se na „zelenou“ charitu? Dočtete se v dalším INTERVIEW prosincového čísla.
  • O kolik se na podzim zvýšila ligová návštěvnost a které zápasy mají v televizi nejvyšší sledovanost? Odpověď najdete v osmistránkové SPECIÁLNÍ PŘÍLOZE K PODZIMNÍ ČÁSTI GAMBRINUS LIGY.
  • Zvláštní čtyřicetistránková OBRAZOVĚ STATISTICKÁ PŘÍLOHA K MS 2014 v BRAZÍLI – II. ČÁST s plakáty a představeními zbývajících  18 účastníků světového šampionátu. 
  • LUKÁŠ ZELENKA, někdejší hvězda pražské Sparty a český reprezentant, skončil v třetiligovém Prostějově. O tom, jak se mu tam vede a co by chtěl dělat v budoucnosti, se dozvíte v rubrice HVĚZDY V ÚSTRANÍ.
  • Měsíční postřehy JK (Jiřího Kubíčka), tak zní název nového seriálu magazínu HATTRICK, v němž vás olomoucký rebel a bývalý potrestaný místopředseda FAČR a ředitel Sigmy Olomouc pravidelně seznamuje se svými originálními názory na momentální dění v českém fotbale.
  • Proč vyfasovali fanoušci Zbrojovky Brno a Bohemians 1905 hnědou kartu? Odpoví KARETNÍ MARIÁŠ, což je nová rubrika HATTRICKU. Kdo „získal“ za listopad a začátek prosince 2013 žlutou, červenou a zlatou kartu a který výrok  zvítězil v rubrice „Hláška měsíce“? Zjistíte to v prosincovém HATTRICKU!
  • V KVÍZU si tentokrát ověříte své znalosti o čerstvě skončené kvalifikaci MS 2014.
  • Herec David Novotný alias Jarda Kužel si pochvaluje podzimní účinkování svého letenského týmu v Gambrinus lize a varuje : „Hlavně nám do Sparty v zimě nešťourejte! Vůdce slávistického kotle Lukáš „Strašák“ Vala si naopak přeje v Edenu velké změny a přiznává se, že zažil se Slavií nejhorší sezonu ve svém životě. A Plzeňák Kovi děkuje za vše Pavlu Vrbovi a mj. žádá klubové vedení, aby s fanoušky vždy jednalo fér a na rovinu. Přečtěte si v oblíbené rubrice HYDEPARK v části „Blogy známých fanoušků“. 
  • DO KARTOTÉKY si přidáte slavného italského gólmana z Juventusu Turín Gianluigiho Buffona coby LEGENDU a Juliana Draxlera, mladého německého reprezentanta ze Schalke 04, coby TALENT.

HATTRICK, to je nekompromisní nálož fotbalového čtení! Proměňte svou šanci za pouhých 79 korun! HATTRICK vás nenechá v ofsajdu!

Český HATTRICK pro fanoušky!

Pokud si jej chcete předplatit na celý rok, stojí to jen 690 korun! Ušetříte ročně 100 Kč. A pozor: prvních padesát  nových předplatitelů opět získá zdarma čerstvou knihu Milana Macha (mimochodem prvního šéfredaktora HATTRICKU v historii našeho magazínu) z dějin derby pražských “S”:  SPARTA – SLAVIA, RIVALOVÉ NAVĚKY! Více na www.HATTRICK.cz a www.predplatne.cz

 

titul_prosinec

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace