eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Neymar přežil svou vlastní smrt, majitel Baníku není snílek! To vše v HATTRICKU

Autor:
Datum: 4. 4. 2016

– SPECIÁL K EURO 2016! DRUHÝ DÍL – ZLATÝ BĚLEHRAD 1976: Tentokrát se velká příloha Hattricku k mistrovství Evropy ve Francii bude týkat památného šampionátu! Čeká vás vše o vítězství ČSSR, interview s Antonínem Panenkou, plakáty, soupisky, výsledky a mnoho dalšího!

– IDOL: HRÁT S MESSIM JE SNADNÉ, KDYŽ SI TO SROVNÁTE V HLAVĚ! Chorvatský reprezentant, který se narodil ve Švýcarsku, patří mezi nedotknutelné muže barcelonské zálohy. V 16 letech odmítl Chelsea, pak se stal motorem španělské Sevilly. „Kupte mi toho Chorvata, přesně sedí k Iniestovi,“ prohlásil roku 2014 Luis Enrique. A zbytek už znáte.

– 6 PLAKÁTŮ DLE PŘÁNÍ ČTENÁŘŮ – světové hvězdy PAULO DYBALA v dresu Juventusu Turín, GERARD PIQUÉ z Barcelony, ROMELU LUKAKU v dresu Evertonu a také OSCAR z Chelsea. Nechybí ani čeští zástupci VÁCLAV ČERNÝ v dresu Ajaxu Amsterdam a DAVID PAVELKA z Kasimpasy.

– FOTO MĚSÍCE: JAK SI DÁT VYTETOVAT MESSIHO PODPIS! Podívejte se na to, jak si český fanoušek nechal zvěčnit podpis božského Lea na svých zádech. Je to světový originál!

– Do KARTOTÉKY si tentokrát přidáte Johna Terryho, dlouholetou oporu a kapitána londýnské Chelsea coby LEGENDU a teprve jednadvacetiletého rakousko-chorvatského záložníka Realu Madrid Matea Kovačiče coby TALENT.

– CESTA NA VRCHOL: V prvních dvou dílech jsme představili příběhy Lionela Messiho a Cristiana Ronalda, teď logicky dojde řeč na třetího do party – Neymara. Možný nástupce Pelého se musel prát s drsnými podmínkami, coby kojenec přežil svou vlastní smrt!

– INTERVIEW: MÁM VŠECHNO POD KONTROLOU! Nový majitel ostravského Baníku Václav Brabec je úspěšným podnikatelem z Kroměříže, teď ale koupil rozkolísaný klub na poslední příčce ligové tabulky. Proč tuhle výzvu přijal?

– BEZ OBALU: (Jak) dohraje Sparta ligu? Letenští úspěšně proplouvají Evropskou ligou, skončí jejich jízda ve čtvrtfinále s Villarrealem? Tři zkušení novináři se baví o fotbale. Bez příkras, nekorektně!

– TÉMA: VIDEO JDE DO FOTBALU! Češi mohli být králi, místo nich vejde do dějin Infantino. Video by se mohlo začít naplno využívat už od sezony 2017/18, zatím bude sloužit pro čtyři případy: posouzení gólu, vyloučení, penalta a chybné určení viníka.

– TOP 10: NEJLEPŠÍ HRÁČI FC BARCELONA VŠECH DOB! Kdo patří mezi desítku nejlepších fotbalistů v Katalánsku? A jaké místo obsadil argentinský kouzelník Lionel Messi?

– VZPOMÍNKA: NENAPODOBITELNÝ GENIUS ODEŠEL. Legendární fotbalista Johan Cruijff (Ajax/Barcelona/Nizozemsko) zemřel ve svých 68 letech na rakovinu plic. Jeden z nejlepších hráčů všech dob dokonce vynalezl ve své éře nenapodobitelnou kličku!

– TALENT: Baroš mě učí, jak být vyčuraný! Sparťanský záložník hostující v Mladé Boleslavi a zároveň člen kádru Lvíčat Aleš Čermák bojuje na špičce ligy o evropské poháry, míří ale výš. Stane se technicky nadaný rodák z Prahy v budoucnu oporou letenských?

– HATTRICK, to je nekompromisní nálož fotbalového čtení! Proměňte svou šanci za pouhých 79 korun! HATTRICK vás nenechá v ofsajdu! V prodeji již od čtvrtka 7. dubna 2016!

sdsd

Český HATTRICK pro fanoušky!

Pokud si jej chcete předplatit na celý rok, stojí to jen 690 korun! Ušetříte ročně 100 Kč. A pozor: Prvních nových 50 předplatitelů magazínu HATTRICK získá dárek, knihu Zdeňka Pavlise „50x Fotbalista roku“ z vydavatelství XYZ.

Více na fotbal.hattrick.cz a www.predplatne.cz

-red-

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace