eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Nejbližší motivace pro gólového zabijáka Bayernu? Devátý titul v řadě i vyrovnání Müllerova letitého rekordu

Autor:
Datum: 22. 4. 2021

Neúprosný polský kanonýr Robert Lewandowski (32) by se mohl vrátit do sestavy svého Bayernu již v nejbližším ligovém utkání proti Mainzu (hraje se 24. 4.). Mnichovskému klubu chyběl produktivní spoluhráč Gnabryho či Saného kvůli zraněnému kolenu měsíc, ve středu ale již pod vedením kouče Hansi Flicka absolvoval většinu tréninkové jednotky.

Kdyby se varšavskému rodákovi dařilo stejně jako před zraněním, šance, že by vyrovnal rekord Gerda Müllera z ročníku 1971/1972, stále žije a není úplně zanedbatelná.

Právě ve zmíněném soutěžním období vstřelila německá legenda za sezonu 40 branek a bývalý snajpr Lechu Poznaň či Borussie Dortmund je zatím na pětatřiceti trefách, které se mu povedlo docílit jen v rámci 25 vystoupení.

Vzhledem k tomu, že do konce zbývají ještě čtyři zápasy (kromě Mainzu se Bayern utká s M’gladbachem, Freiburgem a Augsburgem), ani zdaleka nemusí jít o science-fiction.

Pakliže bavorský gigant z Allianz Areny v sobotu zvítězí, zajistí si devátý bundesligový primát v řadě a celkově jednařicátý titul v historii. Druhé Lipsko totiž tento týden nestačilo na Kolín nad Rýnem a čtyři kola před koncem ztrácí na jasného lídra tabulky deset bodů.

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace