eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Následník trůnu! A kdo udělal z Diega Costy monstrum? To vše v HATTRICKU

Autor:
Datum: 5. 5. 2015

ŽEBŘÍČEK HATTRICKU – velká příloha o nejlepších českých trenérech nové éry. Pořadí deseti nejúspěšnějších koučů od roku 1990 do roku 2015… Kdo byl první a kdo až desátý? A co jednotlivé lodivody charakterizuje?

IDOL: ŠPANĚLSKÝ ZABIJÁK Z BRAZILSKÝCH FAVEL! Útočník Chelsea DIEGO COSTA není mezi fanoušky zrovna oblíbený a existuje k tomu důvod. Kouč Atlética Simeone z něj udělal doslova monstrum. Přitom profesionálem se stal jen kvůli strýčkovi…

6 PLAKÁTŮ DLE PŘÁNÍ ČTENÁŘŮ – světové hvězdy SERGIO RAMOS v dresu Realu Madrid, ARJEN ROBBEN a PHILIPP LAHM z Bayernu a PAUL POGBA z Juventusu Turín. Nechybí ani česko-slovenští zástupci PAVEL KADEŘÁBEK s MATÚŠEM KOZÁČIKEM.

INTERVIEW: V paměti fanoušků navždy zůstane jako „kameraman“! Záložník 1. FC Slovácko LUBOŠ KALOUDA prožil od úspěšného roku 2007 řadu zklamání a zranění, ale stále doufá, že by mohl posunout svou kariéru někam vysoko. Ovšem život ho už naučil dál neplánovat.

DOKUMENT: PODNĚT K DISCIPLINÁRNÍMU ŘÍZENÍ S ROMANEM BERBREM! Nepřípustné výroky ohledně „zákulisní pomoci“ českému fotbalu, poškození jména člena VV FAČR Vlastimíra Hrubčíka, poškození předsedy FAČR Miroslava Pelty, zpochybnění voleb v roce 2013… Má toho na triku hodně!

FOTO MĚSÍCE? Třicet let od tragédie v Bruselu! Proč došlo v roce 1985 k onomu masakru? Co se od té doby změnilo? A komu je podobný záložník Dortmundu Jakub Blaszczykowski?

– V obnovené rubrice APERITIV také najdete mj. pikantní karetní mariáš nebo zrození brazilské hvězdy jménem Neymar Luiz… A co spojuje hvězdného Cristiana Ronalda s Tomášem Rosickým?

ROZHOVOR: „Ještě za sebou nemám pubertu,“ říká nynější hlavní skaut Hradce Králové LADISLAV ŠKORPIL, a to mu bude v červnu už 70 let. Na trenérské úrovni toho má hodně za sebou, vždyť trénoval už Ladislava Vízka.

PŘÍBĚH: Následník trůnu! Vypadá jako princ Harry, říkají mu princ Harry, v žilách mu koluje anglická krev… I záložník bundesligového Wolfsburgu KEVIN DE BRUYNE by mohl usednout na trůn, na případnou korunovaci si však bude muset ještě počkat.

HVĚZDY V ÚSTRANÍ: VLASTIMIL VIDLIČKA hrál ještě na podzim Synot ligu za Jihlavu, teď už hraje jenom „za klobásu“. V poslední době „odpočívá“ v dresu Blšan v krajském přeboru, kde se přesunul do středu zálohy. Láká jej návrat domů do Zlína?

– DO KARTOTÉKY si přidáte španělského záložníka Andrése Iniestu, dlouholetou oporu Barcelony i reprezentace, coby LEGENDU a šikovného mladíka z Paris Saint Germain Marca Verrattiho, talentovaného Itala, jenž je považovaný za druhého Andreu Pirla, coby TALENT.

TOP 10: Messi vydělal o 300 „míčů“ více než Ronaldo! TOP 10 NEJLÉPE PLACENÝCH FOTBALISTŮ SVĚTA. Kolik berou největší hvězdy evropských velkoklubů? Kdo má v desítce nejvíce zástupců?

ČESKÉ TOP 5: Na českých ligových stadionech je slyšíme prakticky každý týden, fanoušci jimi podporují z hlediště své oblíbené týmy. Nejlepší klubové hymny v Synot lize! Jaký je jejich text a kdo je jejími autory?

– HATTRICK, to je nekompromisní nálož fotbalového čtení! Proměňte svou šanci za pouhých 79 korun! HATTRICK vás nenechá v ofsajdu! V prodeji již od čtvrtka 7. května 2015!

Český HATTRICK pro fanoušky!

Pokud si jej chcete předplatit na celý rok, stojí to jen 690 korun! Ušetříte ročně 100 Kč. A pozor: Prvních nových 50 předplatitelů magazínu HATTRICK získá dárek, knihu „Se lvíčkem na hrudi“ od Pavla Kováře z vydavatelství XYZ.

Více na fotbal.hattrick.cz a www.predplatne.cz

-redakce-

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace