eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Čech spadl do „měkkého“, Suarez zvládl sezónu bez excesů! To vše v HATTRICKU

Autor:
Datum: 8. 9. 2015

A na co se můžete v říjnovém čísle Hattricku těšit?

– Průvodce Ligou mistrů a Evropskou ligou – velká příloha k novému ročníku evropských pohárových soutěží. Představení týmů, soupisky základních skupin, los i ceny jednotlivých hráčů na trhu… Navíc tipy Tomáše Radotínského a Jiřího Vrby na umístění.

– IDOL: ČESKÝ REPREZENTANT SPADL DO „MĚKKÉHO“! Brankář londýnského Arsenalu Petr Čech už zná v Anglii téměř všechno, ale získávání trofejí jej nikdy neunaví. Kromě fotbalu se věnuje i vlastní kapele, ale třeba vůbec nezpívá…

– 6 PLAKÁTŮ DLE PŘÁNÍ ČTENÁŘŮ – světové hvězdy MARCO REUS v dresu Dortmundu, SERGIO AGÜERO z Manchesteru City a LUKA MODRIČ z Realu Madrid. Nechybí ani česko-slovenští zástupci TOMÁŠ VACLÍK v dresu Basileje, TOMÁŠ KALAS z Middlesbrough a také mladík od sousedů Ondrej Duda.

VÝZVA HATTRICKU: Užívejte Czechia! Vzkazují to sportovcům prezident, premiér i šéfové obou komor parlamentu. Jsme spíše výjimka mezi jednoslovnými názvy okolních států!Používá se snad Spolková republika Německo či Norské království?

PŘÍBĚH: SEZÓNA BEZ JAKÉHOKOLIV EXCESU! Uruguayský útočník Luis Suarez se stal z kanibala hrdinou. Nikoho nepokousal, naopak v Barceloně zářil… Drahý nákup se Kataláncům vyplatil! Stal se součástí smrtícího útoku MSN.

KOMIKS HATTRICKU! Řecká senzace na ME 2004! Jak Češi dostali v semifinále těžké K. O.?Které filmové osobnosti je podobný Miroslav Koubek jako vejce vejci?

– V obnovené rubrice APERITIV také najdete mj. pikantní karetní mariáš nebo dobrý den, prsa ven… Co teď letí na českých fotbalových trávnících?

INTERVIEW: MILANA BAROŠE CHTĚLI ODDĚLAT, ALE ON STÁLE ŽIJE! Bývalý reprezentační útočník si zaslouží zázrak. Zrakvil ho Babbel i Emre, odstřelil jej kouč Terim. Nebezpečný střelec se musel vyrovnat se spoustou překážek.

KAUZA: ŠPINAVÝ SVĚT SÁZEK! I VYŠETŘOVATELÉ JSOU V OHROŽENÍ. Německý vyšetřovatelský tým v Bochumi už šest let úspěšně loví sázkové kmotry, ovšem i on nyní udělal chybu v boji proti sázkovým podvodům. 

– DO KARTOTÉKY si přidáte španělského útočníka Davida Villu, nejlepšího kanonýra španělské reprezentace, coby LEGENDU a perspektivního záložníka AS Monako Bernarda Silvu, talentovaného Portugalce, jenž má před sebou zářnou budoucnost, coby TALENT.

TOP 10: Drahý De Bruyne porazil i Di Mariu! TOP 10 NEJVĚTŠÍCH LETNÍCH PŘESTUPŮ V EVROPĚ. Obránců mezi ofenzivními hráči a útočníky v aktuálním přehledu moc nenajdete. Jaké týmy přes léto nejvíce utrácely za své posily?

MALÝ FOTBAL V ČESKU: Co to je vlastně za sport a jakou má u nás historii? „Rozhodně bych přál celému našemu malému fotbalu, aby si uchoval označení „čistý sport“,“ řekl Luděk Zelenka. Cílem reprezentace na nadcházejícím mistrovství Evropy je medaile.

 HATTRICK, to je nekompromisní nálož fotbalového čtení! Proměňte svou šanci za pouhých 79 korun! HATTRICK vás nenechá v ofsajdu! V prodeji již od čtvrtka 10. září 2015!

Titul_rijen

Český HATTRICK pro fanoušky!

Pokud si jej chcete předplatit na celý rok, stojí to jen 690 korun! Ušetříte ročně 100 Kč. A pozor: Prvních nových 50 předplatitelů magazínu HATTRICK získá dárek, biografickou knihu Michaela Parta „Cristiano Ronaldo – Cesta na vrchol“ z vydavatelství XYZ.

Více na fotbal.hattrick.cz a www.predplatne.cz

-red-

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace