eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Video: Lewandowski připravil akci a sám ji zakončil. Jenže gólem potopil svůj bývalý milovaný klub

Autor:
Datum: 6. 4. 2015
Video: Lewandowski připravil akci a sám ji zakončil. Jenže gólem potopil svůj bývalý milovaný klub

Málokterý fotbalista vydrži celý život věrný jednomu klubu. Dokonce není ani příliš zvykem zahrát si za svou kariéru jen ve dvou klubech. Proto se někdy stane, že když odejdete z milovaného klubu ke konkurenci, musíte své bývalé kamarády při nebližším vzájemném duelu potopit.

Jako se teď stalo Lewandowskimu. Polský sniper byl v Borussii čtyři roky, ale ani den k nim nepřidal, protože odešel do Bayernu. No a když došlo na souboj, Lewa nechyběl v základní sestavě. Hrálo se ve Vestfálsku, o to krutější muselo pro Roberta být, když vytvořil a sám zakončil hlavou akci na 1:0. Navíc, byla to jediná branka zápasu. Dá se tedy říci, že Lewa doslova potopil svůj bývalý klub. Podívejte se na branku ve videu:

-Karel Dostál-

foto: video

The post Video: Lewandowski připravil akci a sám ji zakončil. Jenže gólem potopil svůj bývalý milovaný klub appeared first on Robert Lewandowski.

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace