eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: André Schürrle je jako žolík fantastický! Takhle parádně skóroval s Brazílií

Autor:
Datum: 9. 7. 2014

Křídelní hráč londýnské Chelsea André Schürrle se do základní sestavy německého výběru na světovém šampionátu ještě nedostal. Musí se tak smířit s rolí žolíka. Tu ale zatím naplňuje naprosto fantasticky, zvláště ve vyřazovacích bojích.

Pokaždé když tento muž s devítkou na zádech nastoupí do hry, tak přinese veliké oživení do ofenzívy. Vždy dokáže svým spoluhráčům připravit nějakou možnost, nebo se sám dostat do slibné příležitosti. Důležitou roli sehrál v zápase s Alžírskem, který dospěl až do prodloužení. Tam Schürrle poslal Němce do vedení a přinesl do jejich řad větší klid.

Proti Brazílii opět nastoupil jako střídající hráč až v pětapadesáté minutě utkání, přesto toho na hřišti hodně stihnul. Byl to právě on, kdo nemilosrdně pokračoval v kanonádě i po změně stran a navýšil skóre na sedm gólů. Především jeho druhá trefa na 7:0 stála opravdu za to. Šance, kterou promarnil v závěru čtvrtfinále proti Francii je tedy definitivně odčiněna.

-Michael Chvoj-
(foto: youtube.com)


„Máte rádi Fotbal? Fortuna rozdává během MS 1 000 000 Kč, pro nováčky 200 Kč na ruku.“

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace