eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

SOUTĚŽ: Získejte let, ubytování a lístek na finále MS 2014 v Rio de Janeiru!

Autor:
Datum: 14. 4. 2014

VELKÁ SOUTĚŽ – Společnost Continental, výrobce prémiových osobních pneumatik, přináší dva exkluzivní balíčky obsahující zpáteční letenku do Brazílie, ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu a samozřejmě vstupenku na finálové utkání 2014 FIFA World Cup BrasilTM. Zaregistrujte se do 16. 4. 2014 na webových stránkách www.contifotbal.cz, soutěžte a leťte fandit do Rio de Janeira!

Chcete zažít finálovou atmosféru na vlastní kůži? Navštivte do 16. 4. 2014 webové stránky contifotbal.cz, zaregistrujte se a čekejte na soutěžní otázku. Na základě úplné registrace a správně zvolené odpovědi postoupíte do dalšího kola. Poté sledujte internetové stránky continental.cz a hlídejte si svůj e-mail, protože finálová soutěžní otázka Vám bude 17. 4. 2014 zaslána právě elektronickou poštou. Následně rozhodne rychlost a správnost. Vyhrají totiž první dva soutěžící, kteří bezchybně odpovědí na finálovou otázku.

Continental dlouhodobě podporuje mistrovský fotbal a jako jediný výrobce pneumatik získal možnost stát se oficiálním sponzorem 2014 FIFA World Cup BrasilTM. Na dva šťastné výherce čekají dnes již obtížně sehnatelné lístky na finále Mistrovství světa ve fotbale 2014 konající se 13. 7. 2014 v Rio de Janeiru, včetně doprovodného programu i jedinečných zážitků.

Společnost Continental je profesionálem, jenž přináší prémiové osobní pneumatiky a ještě něco navíc. Letní i zimní modely Continental se pravidelně umisťují v popředí českých i zahraničních testů a excelují na mokrém i suchém povrchu. Pokud si nejste jistí volbou správných pneumatik právě pro svůj vůz, navštivte internetové stránky www.continental.cz.

continental_soutez continental.cz

(zdroj fotky: heroturko.org, continental.cz)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace