eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Největší průvodce EURO 2016 – program, soupisky i prognózy! To vše v HATTRICKU

Autor:
Datum: 30. 5. 2016

– VELKÁ PŘÍLOHA K EURO 2016: Evropský šampionát se už nezadržitelně blíží! Nabízíme vám plakáty všech 24 účastníků, těšit se můžete i na hvězdy, trenéry, soupisky, prognózy a mnoho dalšího. Zkrátka největší průvodce k ME ve Francii!

– INTERVIEW: JSEM PŘIPRAVEN VE FRANCII NASTOUPIT! Známý český herec, režisér a především fanoušek Jakub Kohák povídá nejen o nadcházejícím mistrovství Evropy. Když už ale přijde na věc, bude ready. „S Vrbou jsem dohodnutý,“ říká!

– MAXIPLAKÁTY: Kompletní los a program k ME 2016! A to není vše. Chybět nebude ani portugalský kanonýr Cristiano Ronaldo!

– TIP HATTRICKU: VYHRAJE NĚMECKO! Opět jsme si zatipovali výsledky všech 51 zápasů šampionátu. S kým se střetnou ve finále? A jak si povede Česko a Slovensko?

– BEZ OBALU: EURO jako předzvěst národní zrady? Češi vyhlíží další vrcholný turnaj, je ale otázkou, zda se zařadí mezi ty úspěšné či nikoliv. Tři zkušení novináři se baví o fotbale. Bez příkras, bez zbytečných servítek, nekorektně!

– JAK TO VIDÍ TRENÉR: Nejedeme si EURO užívat, jedeme tam uspět! Trenér nároďáku Pavel Vrba hovoří mimo jiné o tom, co pro něj samotný turnaj znamená a jak ho vnímá v pozici muže, jehož kroky bude sledovat takřka celé Česko!

– OČIMA EXPERTŮ: Jak to bude vypadat na EURO 2016? Celkem dvanáct osobností se vyjádřilo k nadcházejícímu šampionátu! Chybět nebude bronzový internacionál z ME 2004 Tomáš Ujfaluši nebo expert ČT Sport Luděk Zelenka.

– PŘÍBĚH: JEDE SI ROSICKÝ PRO SLADKOU TEČKU? Českým fotbalovým národem zbožňovaný sportovec Tomáš Rosický se zúčastní téměř určitě svého posledního velkého turnaje! Bude loučení medailové?

– HISTORIE ME: Od Francie 1960 po Polsko a Ukrajinu 2012! Těšit se můžete na kompletní výsledky, přehled vítězů i neúspěšnější národy.

– TOP 10: NEJLEPŠÍ HRÁČI ME VŠECH DOB! Nejlepší desítku tentokrát budou tvořit plejeři z historie evropských šampionátů. A co vám prozradíme? Král je z Francie, bronz míří do Vršovic! Více se však dozvíte v naší pravidelné rubrice.

– PRŮVODCE PO FRANCII: Jak si užít EURO mimo stadiony? Pokud se vydáte přímo do dějiště šampionátu, máme pro vás užitečný návod! Doprava, ubytování i přehled památek. To vše tu najdete!

– HATTRICK, to je nekompromisní nálož fotbalového čtení! Proměňte svou šanci za pouhých 99 korun! HATTRICK vás nenechá v ofsajdu! V prodeji již od čtvrtka 2. června 2016!

hattrick_cervenec2016_titulnistrana

Český HATTRICK pro fanoušky!

Pokud si jej chcete předplatit na celý rok, stojí to jen 690 korun! Ušetříte ročně 100 Kč. A pozor: Prvních nových 50 předplatitelů magazínu HATTRICK získá dárek, knihu Zdeňka Pavlise „50x Fotbalista roku“ z vydavatelství XYZ.

Více na fotbal.hattrick.cz a www.send.cz

-red-

 

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace