eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Messi nejlepším hráčem roku, Klopp jako specialista na superfotbal! To vše v HATTRICKU

Autor:
Datum: 11. 12. 2015

 

ZLATÝ MÍČ HATTRICKU 2015: Redakce dala hlavy dohromady a zvolila nejlepšího hráče uplynulých dvanácti měsíců. U nás vyhrál Leo Messi! Bylo to ale opravdu o fous. A jak dopadly další kategorie? To se dozvíte ve velké příloze!

IDOL: PRINCŮV SYN, KTERÝ SE STAL BOHEM! Když kouč Heynckes v roce 2011 začal stavět rodilého Rakušana, všichni se divili… Dnes je David Alaba nejdražším zadákem planety! A hrát může prakticky kdekoliv. „Jednou z něj bude nejlepší středový obránce světa,“ tvrdí současný trenér Bayernu Mnichov Pep Guardiola.

INTERVIEW: NEJVĚTŠÍ ZMĚNA SE MI ODEHRÁLA V HLAVĚ! Talentovaný ofenzivní hráč Jiří Skalák se natrvalo usadil v Mladé Boleslavi a dobře udělal! Teď má dokonce šanci dostat se na EURO 2016 do Francie. „Jsem připravený pro to udělat naprosto všechno,“ netají se český objev roku.

6 PLAKÁTŮ DLE PŘÁNÍ ČTENÁŘŮ – světové hvězdy MESUT ÖZIL v dresu Arsenalu, MARCO VERATTI z Paris Saint-Germain, DAVID ALABA v dresu Bayernu Mnichov a také RAHEEM STERLING z Manchesteru City. Nechybí ani čeští zástupci MATĚJ VYDRA v dresu Readingu a TOMÁŠ SIVOK z Bursasporu.

PROFIL: Z EXPERTA NA CHŮZI SPECIALISTA NA SUPERFOTBAL! Německý trenér Jürgen Klopp je charismatický, přesvědčivý, inteligentní, vtipný, hráči by za ním šli i do pekla! Dříve odmítl nabídky Chelsea i Realu Madrid, teď ho v Liverpoolu miluje celá Anglie.

TOP 10: Vládnou Kanaďanky a Američanky! DESÍTKA NEJKRÁSNĚJŠÍCH FOTBALISTEK SVĚTA. Do výběru se mimo jiné dostaly i hráčky z Nizozemska, Švédska či Francie!

– Do KARTOTÉKY si tentokrát přidáte Lucu Toniho, zkušeného italského kanonýra ve službách Hellasu Verona coby LEGENDU a nadějného španělského forvarda v dresu Netopýrů Paca Alcácera coby TALENT.

ANALÝZA: S ČÍŇANY ZA TITULY? Jak Hattrick už v květnu předpověděl, Slavii Praha po šesti letech strádání a živoření čekají lepší zítřky. Sešívané potkaly velké majetkové změny, pražský klub teď ovládají Číňani! Kam až Slavia může s novým kapitálem vystoupat?

– V obnovené rubrice APERITIV dojde řeč na dlouho očekávaný snímek Cristiana Ronalda, chybět nebude ani podezřelá podoba Martina Latky s boxerskou hvězdou Tysonem Furym!

PŘÍBĚH: GERDÍK BOJUJE S ALZHEIMEREM: Legendární Němec Gerd Müller toho prožil skutečně hodně! Stal se mistrem světa i v Evropy, s Bayernem získal třikrát PMEZ (dnešní Liga mistrů), k tomu všemu nasázel přes 400 gólů! Dnes ale trpí onemocněním mozku.

ROZHOVOR: Leoš Kalvoda přiznává, že ‚malířinou‘ by se živit nechtěl. Dnes již bývalý trenér Olomouce si stanovil jednu podmínku: „Rozhovor? Není problém, ale nebudeme se bavit o Sigmě, to já teď nesmím.“ A tak vzniklo skutečně zajímavé povídání!

HATTRICK, to je nekompromisní nálož fotbalového čtení! Proměňte svou šanci za pouhých 79 korun! HATTRICK vás nenechá v ofsajdu! V prodeji již od čtvrtka 10. prosince 2015!

Hattrick_titulnistrana_leden2016

Český HATTRICK pro fanoušky!

Pokud si jej chcete předplatit na celý rok, stojí to jen 690 korun! Ušetříte ročně 100 Kč. A pozor: Prvních nových 50 předplatitelů magazínu HATTRICK získá dárek, thriller Milana Macha „Fotbal v drápech smrti“ z vydavatelství Brána.

A POZOR! Teď máte možnost si objednat také speciální Vánoční předplatné magazínu HATTRICK! Více se dozvíte na fotbal.hattrick.cz/vanoce

Více na fotbal.hattrick.cz a www.predplatne.cz

-red-

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace