eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Londýnské dny Özila jsou sečteny, kolem nepotřebného Němce už krouží zaoceánské značky…

Autor:
Datum: 22. 10. 2020
Na Emirates Stadium nepotřebný německý středopolař Mesut Özil by měl opustit Arsenal již v lednovém přestupovém okně, čili po sedmi a půl letech. Bývalá hvězda Realu Madrid nefiguruje ani na pohárové soupisce a není už ani mezi pětadvaceti vyvolenými borci pro tuto sezonu Premier League 2020/2021.

Někdejší fotbalista Schalke 04 a Werderu Brémy posledy nastoupil za Arsenal letos v březnu ještě před příchodem koronavirové krize. Od té doby si v britské metropoli ani neškrtl…

Je to více než jasný signál, že manažer Kanonýrů Mikel Arteta nevidí ostříleného hráče ani jako alternativní řešení, kdyby došlo k disciplinárním trestům či zraněním.

Podle britského listu Daily Star by mohl mistr světa z roku 2014 odejít kvůli pravidelnému vytížení například do zámořské Major League Soccer.

Jedním z vážných zájemců má být například washingtonský tým DC United, který nedávno zaměstnával někdejší hvězdu Manchesteru United a současnou ikonu Derby County Waynea Roneyho.

Zatím však není jasné, zda bude ochoten opustit Starý kontinent již ve svých dvaatřiceti letech. Stále totiž může mít pocit, že ještě může prožít pár dobrých let v kvalitním evropském klubu.

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace