eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Lewandowski se necítí jako hvězda a Němci si zřejmě koupili MS 2006! To vše v HATTRICKU

Autor:
Datum: 11. 11. 2015

PRŮVODCE kvalifikací EURO 2016 – velká příloha k právě skončenému reprezentačnímu cyklu. Čekají vás kompletní výsledky všech skupin, hvězdy kvalifikace, výroky, ale také přijde řeč na to, co nás ve Francii čeká!

– IDOL: TECHNICKY NADANÝ ÚTOČNÍK A VÝTEČNÝ STŘELEC, JEMUŽ DNES NEŘÍKAJÍ JINAK NEŽ „BOBEK“! Robert Lewandowski se ale sám za hvězdu nepovažuje. „Hlavní hvězdou je Bayern samotný,“ říká polský snajpr. A mimo jiné také prozrazuje, že každý gól, který vsítí, věnuje jedinému muži! Kterému?

6 PLAKÁTŮ DLE PŘÁNÍ ČTENÁŘŮ – světové hvězdy ANTOINE GRIEZMANN v dresu Atlética Madrid, DIEGO COSTA z Chelsea, ISCO v dresu Realu Madrid a také ARTURO VIDAL z Bayernu Mnichov. Nechybí ani čeští zástupci THEO GEBRE SELASSIE v dresu Werderu Brémy a ONDŘEJ PETRÁK z Norimberku.

– V obnovené rubrice APERITIV nejprve podíváme na zajímavosti o Manuelu Neuerovi, chybět nebude ani komiks měsíce v hlavní roli s Vrbou a Horváthem!

PŘÍBĚH: GÓLOVÝ ZABIJÁK, KTERÝ PŘIŠEL Z PRALESA! Momentálně nejlepší střelec anglické Premier League Jamie Vardy z Leicesteru City vyletěl jako kometa, přitom ještě nedávno makal ve fabrice a vyhodili ho i z akademie Sheffieldu… Teď ale o něm prý uvažuje dokonce věhlasný gigant Real Madrid!

INTERVIEW: V EURO VĚŘIL UŽ LONI V TURECKU! Šéf českého fotbalu Miroslav Pelta má po postupu na šampionát mnoho důvodů k radosti, vrásky na čele mu ale dělají kauzy s rozhodčími nebo Limberský. A řeč mimo jiné dojde i na výstavbu národního stadionu!

TOP 10: Ti největší metrosexuálové! DESÍTKA NEJVĚTŠÍCH METROSEXUÁLŮ MEZI FOTBALISTY. Lídrem je pochopitelně poslední držitel Zlatého míče Cristiano Ronaldo, ale kdo dál?

– Do KARTOTÉKY si tentokrát přidáte Rafaela van der Vaarta, někdejšího holandského reprezentanta ve službách Betisu coby LEGENDU a jednoho z nejnadanějších obránců londýnské Chelsea poslední doby Kurta Zoumu coby TALENT.

KAUZA: NAD BERLÍNEM SE STAHUJÍ MRAČNA! Koupili si snad Němci MS 2006? Deset milionů švýcarských franků mělo být použito na úplatky a kupování hlasů! Zamete se celá věc pod koberec, nebo nás čeká jeden z největších skandálů 21. století?

ROZHOVOR: Pavel Vrba je pyšný na svůj tým. A právem! „Tým si sedl a věřím, že budeme mít co říct i na ME 2016 ve Franci,“ říká reprezentační kouč. Sám ale ví, že je před ním ještě spousta práce.

ČESKÉ TOP 5: NEJSLAVNĚJŠÍ KLUBOVÉ DRESY! Podívejte se společně s námi na ty nejtradičnější dresy klubů v Synot lize. Kdo se vešel do výběru vedle „sešívané“ Slavie?

HATTRICK, to je nekompromisní nálož fotbalového čtení! Proměňte svou šanci za pouhých 79 korun! HATTRICK vás nenechá v ofsajdu! V prodeji již od čtvrtka 12. listopadu 2015!

Hattrick_prosinec2015_titulnistrana

Český HATTRICK pro fanoušky!

Pokud si jej chcete předplatit na celý rok, stojí to jen 690 korun! Ušetříte ročně 100 Kč. A pozor: Prvních nových 50 předplatitelů magazínu HATTRICK získá dárek, thriller Milana Macha „Fotbal v drápech smrti“ z vydavatelství Brána.

A POZOR! Teď máte možnost si objednat také speciální Vánoční předplatné magazínu HATTRICK! Více se dozvíte na fotbal.hattrick.cz/vanoce

Více na fotbal.hattrick.cz a www.predplatne.cz

-red-

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace