eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Konfliktní typ i zranitelný Balotelli, ale i návrat ke kořenům! To vše v novém HATTRICKU

Autor:
Datum: 11. 9. 2014

HATTRICK je nově NEZÁVISLÝ FOTBALOVÝ MAGAZÍN! Nové magazínové logo, ale především také konečně konec svázaným rukám. KONEC MEDIÁLNÍHO PARTNERSTVÍ S FA ČR ZNAMENÁ POKRAČOVÁNÍ NAŠEHO OBJEKTIVNÍHO A NEZÁVISLE KRITICKÉHO DUCHU.

TÉMA HATTRICKU: PENALTA NEBO OFSAJD MĚLY KDYSI ÚPLNĚ JINOU ÚLOHU A SMYSL! SOUČASNÁ PRAVIDLA JDOU PROTI TĚM MINULÝM. Proč se vůbec postavení mimo hru nebo pokutový kop před více než sto lety zaváděly?

Velký speciál KE STARTU ZÁKLADNÍCH SKUPIN LIGY MISTRŮ A EVROPSKÉ LIGY – představení jednotlivých účastníků těchto prestižních pohárových soutěží včetně pražské Sparty na více než třiceti stranách. Soupisky, rozlosování,historie

Je to bezpochyby hvězdný Ital, ale rozhodně ne tradiční italský fotbalista. Chybí mu elegance a taktická disciplína, zdobí jej konflikty. Liverpoolský útočník MARIO BALOTELLI je však také velmi zranitelný. Prostě SUPERMARIO každým coulem.

MAXIPLAKÁTY – slávistický střelec MILAN ŠKODA a očekávaná posila Manchesteru United ANGEL DI MARIA v dresu svého nového zaměstnavatele.

INTERVIEW: JEDEN Z NEJLEPŠÍCH KANONÝRŮ LETOŠNÍHO ROČNÍKU SYNOT LIGY ZAČÍNAL KARIÉRU SESTŘELENÍM LUSTRU! MILAN ŠKODA si vloni zvykal na pozici stopera a trpěl, teď zase střílí góly a září. „Musí to být ještě lepší,“ říká.

DUEL FANYNEK: Malé pražské derby! Souboj Slavie proti Dukle se odehrává pravidelně nejen na hřišti, ale i na tribunách. Pravá fanynka Slavie i pravá fanynka celku z Julisky nemusí radit svým dětem hráčské vzory…

REAL TOP PRAHA: Tým, který se snaží pomoci, kde se dá! Proč ne? „Zahrajeme si a ještě jsme užiteční,“ říká kapitán Realu Top Praha Ivan Trojan. Známý herec nedávno oslavil padesátku, ale fotbal hraje stále rád. Hlavně když je to pro dobrou věc. Real TOP aktivně existuje už od roku 2005!

FOTO MĚSÍCE? Fotbalisté Arsenalu se úplně zbláznili a oblékli si vskutku netradiční vzory, i Rosický. Opravdu vypadá trenér ruské reprezentace Fabio Capello jako nevrlý dědek?

– V obnovené rubrice APERITIV najdete mj. jak vidí celosvětový vyhledávač GOOGLE argentinského útočníka LIONELA MESSIHO. Záložník Bayernu MARIO GÖTZE zase dělá dobré skutky?

– Náhoda nebo úmysl? Při volbě nejlepšího hráče uplynulého mistrovství světa v Brazílii se stala velká PERSONÁLNÍ BLAMÁŽ. Žádný Lionel Messi, ale ARJEN ROBBEN BYL HLAVNÍ CELEBRITOU šampionátu. Tahoun s geniálním nápadem.

VZPOMÍNKA: V České republice asi neexistuje fotbalový fanoušek, který by neznal Františka Hrdličku. Ředitel Teplic věřil v důvěru a přátelství, ale i v samostatnost české ligy. Pod jeho jménem by měla být udělována cena oddanosti fotbalu.

– DO KARTOTÉKY si přidáte dlouholetou oporu londýnské Chelsea Franka Lamparda, který na stará kolena hraje za konkurenci, coby LEGENDU a velkého konkurenta Petra Čech v brance Blues Thibaulta Courtoise, mladého belgického reprezentanta, coby TALENT.

TOP 10: NEJVĚTŠÍ LETNÍ SVĚTOVÉ PŘESTUPY VE STYLU LATINSKO-AMERICKÝCH TANCŮ. Po MS se pořádně měnily kádry velkoklubů. Mezi deset nejlepších se ani nevešel Kolumbijec Radamel Falcao… Které přesuny si získaly nejvíce pozornosti široké veřejnosti?

ANALÝZA: Na mistrovství světa v Brazílii se objevilo několik doposud neznámých hvězd, jiné naopak zklamaly. CASILLAS, XAVI, GERRARD měli být tahouny svých reprezentací, ale pohasli. BYLO TO ŠPATNĚ NAČASOVANOU FORMOU NEBO JE ČAS ODEJÍT?

ZDENĚK POSPĚCH, bývalý český reprezentant a pravý obránce pražské Sparty, se vrátil na závěr své kariéry do domovské Opavy a láká fanoušky na tribuny ve Fotbalové národní lize. Není divu, větší osobnost po českých druholigových trávnících aktuálně neběhá. Jaký rozdíl vidí mezi českou a dánskou ligou? Více se dozvíte v rubrice HVĚZDY V ÚSTRANÍ.

– HATTRICK, to je nekompromisní nálož fotbalového čtení! Proměňte svou šanci za pouhých 79 korun! HATTRICK vás nenechá v ofsajdu!

Český HATTRICK pro fanoušky!

Pokud si jej chcete předplatit na celý rok, stojí to jen 690 korun! Ušetříte ročně 100 Kč. A pozor: Prvních nových 50 předplatitelů magazínu HATTRICK získá dárek, biografickou knihu „Wayne Rooney – Bůh i ďábel“ z vydavatelství Kosmas.

Více na fotbal.hattrick.cz a www.predplatne.cz

-redakce-

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace