eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

CR7 jako Elvis Presley, Reus a další nebezpečí za volantem! To vše v HATTRICKU

Autor:
Datum: 10. 2. 2015

LIGOVÝ SPECIÁL K SYNOT LIZE – velká příloha k jarnímu pokračování české nejvyšší soutěže. Ligové soupisky, přestupy, tipy na umístění, kompletní los, historická tabulka… Nechybí ani souhrnný fotbalový kalendář všech akcí, které se od února do června uskuteční!

IDOL: CR7 jako Elvis Presley! Srovnávání nesrovnatelného? CRISTIANO RONALDO překračuje svět fotbalu stejně jako populární Elvis význam pop-music. Přitom je to do jisté míry obyčejný člověk, hlavně díky své zvláštní „maturitě“…

6 PLAKÁTŮ DLE PŘÁNÍ ČTENÁŘŮ – světové hvězdy LIONEL MESSI v reprezentačním dresu, GARETH BALE a JAMES RODRIGUEZ z Realu Madrid a ANGEL DI MARIA z Manchesteru United. Nechybí ani česko-slovenští zástupci DAVID LAFATA s MARKEM HAMŠÍKEM.

INTERVIEW: V devadesátých letech minulého století byl nejmocnějším mužem českého fotbalu, teď možná chystá velký návrat. Bývalý předseda ČMFS (nyní FA ČR) FRANTIŠEK CHVALOVSKÝ má zájem o koupi Slavie. Co brání jeho vstupu do klubu z Edenu? A je ve hře pro Slavii opravdu 70 milionů ročně?

REAL TOP PRAHA: Tým, který se snaží pomoci, kde se dá! Mezi tyto pomocníky se řadí i JAKUB ŠTÁFEK. Mladý herec není jenom Matěj Jordán ze seriálu TV Nova Ulice, rozumí i fotbalu. A mj. jako sparťanský fanoušek kopal i za Slavii.

FOTO MĚSÍCE? Je suis Charlie! (Já jsem Charlie.) I fotbalisté Lazia Řím vzdali hold zemřelým redaktorům satirického magazínu Charlie Hebdo, a to přímo na hřišti v městském derby proti AS Řím. A které slavné osobě je podobný útočník Valencie Alvaro Negredo? Vypadají jako bratři…

– V obnovené rubrice APERITIV najdete mj. pikantní karetní mariáš nebo přírodní antibiotika, kterým fotbalisté holdují… Budete se divit. A jak by to slušelo největším světovým fotbalovým hvězdám coby vousáčům?

ROZHOVOR: Obránce či záložník JAKUB PODANÝ zažil v Indii v uplynulých měsících to, co předtím nikdo jiný. V místní Super League se radoval z titulu, ale ze vzdáleného koutu světa si přivezl i další zážitky. „Fakt tam ty krávy chodí po ulici?“ nemůže hráč Sparty ještě teď uvěřit tomu, co zažil. Indie je holt zvláštní země, kde si někdy ani místní mezi sebou nerozumí…

KAUZA: MS 2018 V RUSKU A MS 2022 V KATARU! Peníze všeobecně hýbou světem a nejinak je tomu i ve fotbale. Stačí mít miliony dolarů a můžete si koupit i pořadatelství fotbalového MS?! Propukne brzy světový historický skandál? Jaká je pravděpodobnost, že se tak stane?

TÉMA HATTRICKU: FOTBALISTÉ ZA VOLANTEM! Luxusní auto určuje u současných profesionálních fotbalistů jejich status. Kvůli svým kárám jsou někdy schopní i velkých lží. Jako Marco Reus! A jaké jsou přehmaty českých hráčů?

– DO KARTOTÉKY si přidáte italského reprezentanta Andreu Pirla, který jako jeden z mála nastupoval za 3 největší velkokluby v Serii A, coby LEGENDU a mladíka z Tottenhamu Harryho Kanea, talentovaného Angličana, jenž se může v létě představit i na ME do 21 let v ČR, coby TALENT.

TOP 10 STEVENA GERRARDA: Kapitán Liverpoolu míří do Hollywoodu! Jaké jsou největší momenty jeho dosavadní kariéry? Real na kolenou, polibek světu, splněný sen, nejlepší finále…

ČESKÉ TOP 5: Tradiční zimní přestávka posloužila klubům Synot ligy k doplňování jejich stávajícího kádru. Kdo byl na přestupovém trhu nejvíce aktivní a kdo posílil nejlépe? Nejvydařenější zimní přestupy v české nejvyšší soutěži!

– HATTRICK, to je nekompromisní nálož fotbalového čtení! Proměňte svou šanci za pouhých 79 korun! HATTRICK vás nenechá v ofsajdu! V prodeji již od čtvrtka 12. února 2015!

Český HATTRICK pro fanoušky!

Pokud si jej chcete předplatit na celý rok, stojí to jen 690 korun! Ušetříte ročně 100 Kč. A pozor: Prvních nových 50 předplatitelů magazínu HATTRICK získá dárek, autobiografickou knihu „MESSI“ od Leonarda Faccia z vydavatelství XYZ.

Více na fotbal.hattrick.cz a www.predplatne.cz

-redakce-

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace