eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Balotelli zůstává pořád bez práce, jeho podpis si rozmyslel i sedmý tým Ligue 1…

Autor:
Datum: 14. 10. 2020

Zatímco všechny zásadní soutěže už jsou rozběhlé a prodloužené letní okno je minulostí, Mario Balotelli (30) zůstává stále bez klubové příslušnosti. Jeho poslední zastávkou byla sestoupivší Brescia, který je na chvostu tabulky i po rozjezdu Serie B.

Sám bývalý ofenzivní hráč Interu, AC Milán, Liverpoolu, Olympique Marseille, Nice či Manchesteru City hrál poslední soutěžní duel letos v březnu, čili více než před půl rokem.

V poslední době byl kontroverzní forvard mediálně spojován s návratem do francouzské Ligue 1, ve které prošel dvěma kluby.

Zájem projevil aktuálně sedmý celek tabulky Saint-Étienne, jehož od loňska vede známý kouč Claude Puel, jenž dříve prošel Leicesterem City, Southamptonem, Lyonem i Monakem.

Jak však zaznělo na server lequipe.fr, desetinásobný šampion země galského kohouta ale jeho podpis po zvážení nerealizoval a od svého nápadu nakonec ustoupil.

Vítěz Ligy mistrů z roku 2010, jehož mzdové požadavky určitě nebudou zrovna malé, si tak na nové útočiště bude muset ještě počkat…

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace